• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chameleon Concepts

De Chameleon serie, onmisbaar in het kantoor van nu ! 

Smit Visual is de grootste producent van whiteboards in Nederland en lanceert met deze producten een unieke en vernieuwende collectie!

De nieuwe collecte Cameleon white-, en prikborden van Smit-Visual kenmerkt zich door een moderne vormgeving en zijn profielloos zodat deze eenvoudig en strak tegen elkaar aan te monteren zijn zonder een hinderlijke tussennaad.

De whiteboards hebben een dubbele laag emaille die gebakken is op 800˚C wat zorgt voor een zeer krasvaste toplaag. Deze laag is porie vrij zodat inkt geen kans krijgt zich in de loop van de tijd in de poriën te hechten.

Chameleon Writing heeft een perfecte beschrijfbaarheid en is droog uitwisbaar met een garantie voor 25 jaar! De whiteboards zijn geschikt voor alle soorten magneten.

De bevestiging aan de wand kan met een haakprofiel direct op de muur of met magnetische platen waarmee het mogelijk is een vrijwel naadloze rand tussen twee whiteboards  te krijgen en het board gemakkelijk is recht te hangen.

Met de Table Top bladen kunt u zittend met uw collega's processen bewaken en veranderen. 

Met de Chameleon Surround kunt u het getoonde op het digitale scherm  toelichten met tekeningen en tekst

Met de mobiele whiteboards kunt u flexibel en overal in uw kantoor overal maken

Met de Chameleon prikborden kunt u moderne maar ook functionele prikwanden maken

Met de Chameleon whiteboard wanden kunt u kamerbreed scrummen of met z'n allen een idee uitwerken 

 

De Chameleon collectie wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd en zijn standaard voorzien van de allerhoogste kwaliteit geemaileerd staal met een garantie van 25 jaar!

Neem contact met ons om samen de maatwerkmogelijkheden door te nemen, wij monteren deze producten ook met onze montage service

Chameleon table topChameleon Surround   

      
 
 

Chameleon portableChameleon pinning

 

Wandinrichting whiteboard wand