• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotofinishing - uw eigen foto collecte hoogwaardig afgedrukt op dibond

Foto collage DUWOFotofinishing TU DelftGlazen wand Duwo

Voor een mooie presentatie van uw bedrijfshistorie, reclame materiaal of andere afbeeldingen is het mogelijk op dibond of een andere ondergrond en in elk gewenst formaat af te drukken.

Voor de mooiste presentatie van je bedrijfsidentiteit kies je voor foto's uit je eigen fotobestand of reclame materiaal aan de muur of als folie op de wand: op elk formaat afgedrukt op dibond of wandfolie 

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij een compleet eigen fotocollectie mogen verzorgen.

Hoe gaat het in zijn werk:

  • Samen met de betrokkenen maken we een selectie van jullie eigen fotobestand of van foto's die bijv. op internet vanuit een stock gekocht kunnen worden
  • We kijken naar hoe en waar de foto's opgehangen moeten gaan worden, montage aan het ophangsysteem, direct aan de wand of in een geluiddempend paneel. 
  • De formaten en afdrukmateriaal worden uitgekozen (groot, klein, glanzend, mat etc.)
  • Daarna gaat onze partner aan het werk om de foto's fantastisch af te drukken
  • Wij hangen de foto's voor u op!

Het fotolab van onze samenwerkingspartner is sinds 1989 dé plek voor bedrijven en fotografen die de kwaliteit van foto's zoeken in een mooie, professionele afwerking. In de tijd dat analoge foto-ontwikkeling nog dagelijks aan de orde was, verzorgden zij al prachtig werk voor fotografen, beeldend kunstenaars, gallery’s en musea.

Met het bundelen van onze krachten bieden wij deze unieke dienst: fotofinishing.

Wilt u ook met eigen foto's de bedrijfsidentiteit naar voren laten komen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden met uw eigen foto collectie te bespreken.