• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze partners: innovatief en creatief met producten die hangen!

 

Kantoorinrichting is constant in beweging, de automatisering gaat verder waardoor inzichten en werkmethodes veranderen. Deze verandering vereist nieuwe producten die vaak ook betere inrichtingsmogelijkheden mogelijk maken. Onze partners leveren hoogwaardige producten en stellen ons in staat uw kantoor optimaal in te richten.

Van schilderij ophangsystemen van Artiteq waaraan whiteboards, prikboren en foto's opgehangen kunnen worden tot innovatieve whiteboardwanden eventueel gecombineerd met projectiemogelijkheden of geluidabsorberende panelen van Smit Visual en de prachtige vormgegeven kleurrijke kapstokken van van Esch.

Ook magneetproducten zoals bijvoorbeeld de kapstokken en magneetproducten voor stalen systeemwanden. Wij kunnen ook maatwerk verzorgen, iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen en onze partners denken altijd met ons mee, zoals wij dat met U doen om tot een stijlvolle en functionele kantoorinrichting te kunnen realiseren.

Alle producten zijn op deze website te bestellen, wilt u het net even anders, bel ons voor overleg of advies 06-46274190.

KV Wandinrichting en Projecten bv. is officieel dealer van de volgende producenten: 

 

    Ophangsystemen en presentatie middelen     

 

    White- en prikborden en whiteboardwanden

 

   Ultro bewegwijzering, binnen en buiten   

                  

van esch the perfect entrance   Modern vormgegeven (magnetische) kapstokken