• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Inbouw schilderij ophangsystemen tijdens de bouw (3)

Het is voordelig en mooi om gelijk tijdens de bouw een ophangsysteem aan de brengen! Het bespaart een kantlat voor het systeemplafond en de montagekosten achteraf voor de schilderijrails. In drie uitvoeringen verkrijgbaar.

Art Strip:

Een handige en onzichtbare plafondrail. Hij vervangt de kantlat van het systeemplafond en wordt direct bij de bouw geïnstalleerd: inbouw schilderijrails. Hiermee wordt tijd en geld bespaard.

Met het koord of draad wordt de Twister in de aluminium rail geplaatst, waarmee de presentatie met een haak naar keuze flexibel op iedere plaats wordt opgehangen.

De functionele Art Strip is leverbaar in zwart en wit en in lengtes van 300 cm, de maximale belasting is 20 kg. per meter.

Shadowline:

Het inbouw-ophangsysteem Shadowline plaatst een onzichtbare schilderij ophangsysteem tussen stenen wand- en plafondplaten. Hierdoor is het ophangsysteem verborgen in de ruimte.

Omdat de Shadowline direct bij de bouw in het systeemplafond wordt ingebouwd wordt tijd en kosten bespaard. Deze rail is multifunctioneel en ook zeer geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld whiteboards en andere presentaties.

De belastbaarheid van de rail is 20 kg./m. en kan worden gecombineerd met alle Twister en Slider koorden.

Voor meer informatie: 06-462 74 190

Art Strip zwart
32,31 Stukprijs: €10,77 / Meter
(39,10 Incl. btw)
Shadowline Masonry, voor stenen wand
98,10 Stukprijs: €9,81 / Meter
(118,70 Incl. btw)
Shadowline Drywall, voor 13 mm. gipsplaat
96,20 Stukprijs: €9,62 / Meter
(116,40 Incl. btw)
Toon 1 - 3 van 3